MarksBRO
Bouwen met vertrouwen 

  

Renovatie

Mocht u plannen hebben voor het renoveren van uw woning, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen door te nemen. Wij geven u hierbij graag tips en adviezen en denken met u mee om uw plannen in optima forma ten uitvoer te brengen!

 

Visie op renoveren van Bouwbedrijf Marksbro

 

Bij het renoveren van woningen vinden wij, Bouwbedrijf Marksbro het erg belangrijk om het karakteristieke aan een woning te bewaren en de wensen van de klant daarin te verwerken. Hierbij kan het gaan om een enkele kamer, om een aanbouw, een uitbouw of om een complete woningrenovatie!

Bij het de renovatie of een verbouwing van een woning is het aan te bevelen dat de huidige stijl van de woning doorgevoerd wordt. Bijvoorbeeld een sierlijke dakgoot in de stijl van het huis, mooi afgewerkte plinten in het huis of een mooie veranda passend bij de stijl van de woning. Heerlijk voor de warme zomeravonden.
Daarnaast kan het echter ook heel mooi zijn om een deel van de woning juist van een geheel andere stijl te voorzien dan de bestaande lijnen. Bijvoorbeeld een moderne badkamer in een jaren 20 woning, met de kleine details de terug verwijzen naar oorspronkelijke stijl van de woning. Of het plaatsen van een wandmeubel of badkamermeubel, bijvoorbeeld ter vervanging van de oude, geheel naar eigen wens.

Uiteraard is uw wens leidend in onze uitvoering!